Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان با بیان اینکه ظرفیت اقامتی کاشان در زمان پیک پاسخگو نیست، گفت: حوزه زیرساخت بزرگترین ضعف حوزه گردشگری است. - اخبار استانها -

علیرضا ایزدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در   کاشان، ضمن اشاره به موقعیت ویژه کاشان در حوزه گردشگری اظهار داشت: کاشان یکی از 10 مقصد گردشگری است و برگزاری مراسم‌های خاص از جمله ایام گل و گلاب یکی از دلایل حضور گردشگران در این منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته در منطقه کاشان به واسطه پیگیری مسئولان در رده‌های منطقه‌ای و استانی افزود: در زمان پیک حضور مسافران و گردشگران در کاشان ظرفیت اقامتی این منطقه پاسخگوی گردشگران و مسافران نوروزی نیست و در نظر داریم از تبصره ماده 18 استفاده کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان ضمن اشاره به موارد تشویقی ویژه سرمایه‌گذاران در بخش میراث فرهنگی ابراز داشت: سعی شده است تا با ارائه تسهیلات 80 درصد از سرمایه‌گذاری در حوزه میراث فرهنگی از این طریق تامین اعتبار شود.

وی ضمن اشاره به معافیت‌های مالیاتی در زمینه گردشگری و میراث فرهنگی گفت: شهرداری و شورای شهر نیز می‌توانند در این زمینه میراث فرهنگی را همراهی کنند و با اعمال معافیت‌های مختلف می‌توانند در این زمینه عامل جهش قابل توجه باشند.

ایزدی با بیان اینکه تنوع گردشگری ما را در زمینه تحقق افق 1404 کمک می‌کند، تصریح کرد: کاشان با فرش شناخته شده است و این موضوع در ذهن گردشگران داخلی و خارجی نهادینه شده است و از این رو کاشان به صورت آزمایشی در زمینه گردشگری صنعتی انتخاب شده است و می‌توانند در راستای توسعه پایدار از محور گردشگری صنعتی نیز استفاده ‌شود.

رونق دوباره گردشگری استان فارس/ 360 هزار نفر اقامت در تعطیلات اخیر ثبت شداستقبال گردشگران از دشت‌های گل محمدی کاشان/ ظرفیت هتل‌ها و اقامتگاه‌ها تکمیل شداقامتگاه‌های رسمی شیراز پر شد/ اصفهان و مازندران در آستانه تکمیل ظرفیت

وی ضمن اشاره به سال پربار در حوزه گردشگری بعد از دو سال تاکید کرد: خوشبختانه حجم گسترده‌ای از مسافران داخلی و خارجی وارد کشور شدند و امیدواریم بزرگترین ضعف در زمینه گردشگری یعنی در حوزه زیرساخت‌ها با ایجاد هتل، هتل آپارتمان‌، اقامتگاه‌های سنتی و غیره رفع کرد.

انتهای پیام/801/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میراث فرهنگی ضمن اشاره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۴۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • ۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • سمنان میزبان جشنواره «تاسکا» شد
  • ثبت روز «روز گل محمدی و گلاب» در ضمیمه تقویم ملی
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد